Busines 2 business / zakelijk

Wij als Boxspringtopper bedienen naast particulieren uiteraard ook zakelijke B2B klanten. Jong, flexibel, ambitieus maar vooral ook correct, is wat ons het beste omschrijft. Alles rondom boxsprings hotelbedden en de ontwikkelingen hiervan is onze drive, hierbij ligt onze focus op de prijs, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten.

Opzoek naar boxsprings voor een verblijfsaccommodatie? Hotels, Hostels, vakantieparken, bungalowparken, Jeugdherbergen, chalet bouwers, B&B´s, vakantiehuizen, verhuur bedrijven het kan ons niet gek genoeg. Omdat wij het belangrijk vinden het dat de verwachtingen van de klant overeen komen met onze producten en services, geven wij advies en nemen de tijd om met de klant rond de tafel te gaan zitten. Door middel van onze service is het mogelijk alles aan ons over te laten tot en met de montage, zo wordt uw onderneming geheel ontlast.

Logo van cradle to cradle voor hotelbedden

Staat het milieu en groen zijn hoog in het vaandel bij uw onderneming? Gebruik van Cradle to Cradle producten bied hierin een mooi antwoord, en ook deze hotelbedden kunnen wij u bieden. Zo hebben wij al topper en matraskernen die 100% kunnen worden hergebruikt, deze worden omvangen door gerecyclede hoezen gemaakt van plastic uit de zee. Wat het nog mooier maakt is dat u mogelijk in aanmerking komt voor subsidie, en bij vervanging van de producten brengt dit vanuit de fabriek korting met zich mee over het nieuwe product. 

 

Waarom Boxspringtopper?

 

✔️ Perfecte kwaliteit  

✔️ Flexibel

✔️ Voordelig geprijsd 

✔️ Meedenkend advies 

✔️ Duurzaam 

✔️ Comfortabel 

✔️ Nederlandse producten

Meer weten, of vragen?

Klik hier!

Maatwerk

Wilt u net wat anders dan de standaard boxspring en bent u opzoek naar maatwerk? Wij kunnen er voor zorgen dat uw slaapkamers precies zo worden als u in gedachte heeft. Samen met onze fabriek zorgen we voor de meest unieke hotelbedden met speciale hoofdbord of andere afwerkingen.

We verzoeken u vriendelijke contact op te nemen voor meer informatie.